Wrap van ijsbergsla met kidneybonen

2 personen
bevat 0.00gr fruit en 305.00gr groenten per persoon

  • 1 krop ijsbergsla
  • 1 potje tacosaus
  • 1 ui
  • 4 eetlepels geraspte 30+ kaas
  • 4 eetlepels zure room
  • 4 eetlepels salsasaus
  • 1 blik kidneybonen
  • 1 rode paprika

1. Haal 8 mooie grote bladeren van de ijsbergsla en snijd de rest van de sla in reepjes.
2. Leg de bladeren ijsbergsla tussen keukenpapier in de magnetron. Houd 10-15 seconden per slablad aan op ca. 750 Watt. Als het goed is zijn ze dan net zacht genoeg om op te rollen. 
3. Leg steeds twee grote bladeren op elkaar en bestrijk deze met de tacosaus.
4. Laat de kidneybonen uitlekken en verwarm deze in de magnetron, onafgedekt. Houd 2-3 minuten op ca. 750 Watt aan.
5. Pel de ui en snipper deze fijn.
6. Maak de paprika schoon en snijd deze in stukjes.
7. Meng de in reepjes gesneden ijsbergsla met de warme kidneybonen, gesnipperde ui en paprikastukjes. Vul met dit mengsel de ijsbergslabladeren. Geef er de eventuele overgebleven vulling apart bij. 
8. Lekker met zure room en geraspte kaas. Geniet ervan!